Blessed Fest - Walnut Creek, CA - July 13th, 2019

Hello All and Welcome!

The 4th annual BlessedFest is upon us, let us come together to celebrate the miracles, passion, and joys that we all posses within us. This is a full day event packed with great goodies from the community. There will be different classes throughout the day, as well as healers, artists, vendors, and musicians sharing their gifts.

Our mission and intention is to facilitate a space of clarity, peace, and joy so that we may all come together to recognize our interconnectedness as well as our unique opportunity to share in the transformation of this world via conscious community. We are the people we have been waiting for!!

We will serve a vegan dinner as well as delicious snacks throughout the day.

This is a kid friendly space so please bring your family! :)

We ask for 20$+ as a door price to support the property, musicians, food, etc, but please know that no one will be turned for lack of funds (volunteer opportunities available). This is a non-profit event and we operate on the support and volunteer of our team and community. :)

Now for the Schedule (Subject to Change):

11am - Doors open
11.15 - Opening ceremony & Drumming Circle
12pm - Break (15min)
12.15 - Tai Chi with Ben
1pm - Break (15min)
1.15 - Tarot with Lia
2pm - Break (15min)
2.15 - Mandala making with April
3pm - Break (15min)
3.15 - Kundalini Yoga with Kelly
4pm - Break (15min)
4.15 - Sound Healing & Meditation
5pm - Break (15min)
5.15 - Dinner
6.15 - Will And Amber (45Min)
7.15 - Kirtan with Eric and Kelly(45min)
8.15 - JAMeeSHKA (45min)
9.15 - Michael (45min)
10pm - Closing Circle


Please reach out if you have any questions, ideas and or would like to participate in some way.

See You Then!!

~Aumakua Family~

More event info: https://www.facebook.com/events/694770980944875/?active_tab=about